behandlinger

Behandlinger & Priser

 

Hos Klinik Glade Fødder får du professionel fodbehandling af Lægeeksamineret og SADF godkendt fodplejere. Du får altid høj kvalitet og de bedste produkter. Hygiejnen er selvfølgelig helt i top samt diskretion en selvfølge. Vores vision er, at du i forbindelse med behandlingen altid får gode råd og vejledning omkring, hvordan du kan vedligeholde, aflaste eller forbedre dine fødder og negle, så du kan holde dem sunde og glade.

En fodbehandling er individuel og planlægges ud fra den enkeltes fodstatus. Behandlingstiden er derfor vejledende og kan variere. Vi afsætter altid god tid til behandlingerne, og bestræber os på at overholde tiderne, så ventetiden minimeres. Vi varetager alle typer fødder - så hvad enten du måtte ønske behandling af en lidelse, forebyggende behandling eller du går efter ren selvforkælelse, er vi klar til at hjælpe dig.

 

 

Basis fodbehandling - Få glade fødder og bliv godt gående

Behandlingen starter med et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne, mens du kan læne dig tilbage og slappe af eller læse i et blad og nyde noget godt at drikke. Herefter beskæres den hårde hud samt eventuelle hælrevner og ligtorne.

Neglene klippes, slibes i form, renses grundigt op og evt. nedgroet og fortykket negle afhjælpes. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie, og fødderne får en let og afstressende massage med plejende creme.

Behandlingstid ca. 50 min.

425,00 kr.

Lille fodbehandling - Vælg mellem neglebehandling ELLER beskæring af hård hud.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne. Herefter klippes neglene og slibes i form ELLER den hårde hud beskæres. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie samt cremepleje.

Har du mere tidskrævende negle (fx brug for grundigere oprensning, fortykkede eller nedgroede negle) ELLER har du meget hård hud eller mange ligtorne - vælg da en basis fodbehandling.

Behandlingstid ca. 25 min.

295,00 kr.

Børne Fodbehandling (op til 12 år) - Fodpleje og velvære er også for små fødder

Børn kan også have brug for en fodbehandling. Det er en god måde at vænne dem til at pleje og behandle deres fødder til glæde og gavn gennem livet. Desuden kan en fejlstilling el lidelse opdages i tide. Fx fodvorter, hård hud, nedgroede negle mv.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad og barnet tilbydes en forfriskning, mens vi sammen snakker om, hvad der skal ske, og hvilke ønsker I måtte have. Fødderne tørres og undersøges stille og roligt. Måske klippes og slibes neglene i form, hvis barnet er med på det. Er der andet behandlingskrævende aftaler vi undervejs, hvad jeg gør. Afslutningsvis får fødderne en let og afstressende massage samt plejende creme.

Behandlingstid ca. 25 min.

295,00 kr.

Luksus fodbehandling med paraffin - Til dig der ønsker velvære, blød og smidig hud

Efter en skøn fodbehandling, kan du se frem til en let og afstressende fodmassage. Der påføres nærende negleolie samt en plejende creme. Herefter dyppes fødderne i den varme paraffin og pakkes ind i plast og frotté sokker - der slappes af i ca. 10 min. inden paraffinen fjernes igen. Denne paraffin behandling har til formål at opretholde fugtbalancen i huden samt gøre den blød og smidig. Derfor er en paraffinbehandling særdeles velegnet til bl.a. tør, revnet og sprækket hud.

Samtidig kan behandlingen have en gavnlig og lindrende effekt på fx gigt og ledsmerter samt kolde fødder.

Behandlingstid ca. 75 min.

NB udføres af hygiejnemæssige årsager ikke på fødder med svamp, fodvorter el åbne sår.

595,00 kr.

Luksus Fodbehandling med peeling og massage - Til dig der ønsker glade fødder, velvære og forkælelse

Din behandling begynder med en lækker peeling af dine fødder, hvor huden både eksfolieres og plejes på samme tid. Efterfulgt af et dejligt afslappende fodbad inden selve fodbehandlingen med alt som afhjælper dine evt. problemer og gør dine fødder glade.

Efter fodbehandlingen kan du se frem til en dejlig og afstressende massage af fødderne, som ud over at give dig ren velvære også blødgør og afspænder muskulaturen. Du vil efter behandlingen føle dig mere afslappet.

Behandlingstid ca. 75 min.

595,00 kr.

Lakering af tånegle med alm. neglelak - få flotte og smukke negle i et væld af farver

Lakering af tånegle i forbindelse med fodbehandling. Vi anvender CND Vinylux eller Biosculpture Gemini, som begge er en kvalitetssikker neglelak, med god holdbarhed. For at opnå den bedste holdbarhed afsluttes med Topcoat.

Der bruges en ny lak hver gang, og du får den resterende lak med hjem.

Husk åbne sko til turen hjem, da lakken først er gennem hærdet efter nogle timer (den er overfladetør efter 8-10 min).

OBS husk at fjerne neglelak/gel-lak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette.

Hel farve
195,00 kr.

Lakering af tånegle med Gel-lak - få flotte, smukke og stærke negle i flotte farver

Lakering af tånegle med gel-lak i forbindelse med fodbehandling. Vi anvender Bio Sculpture Gel, som er den ORGINALE gel til at påføre permanent farve på neglene. Det er en stærk, åndbar og fleksible gele, der bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Det er en glansfuld og meget holdbar gel-lak, der holder mange uger. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV/LED lampe og ændre sig derefter ikke.

Bio Sculpture Gel - Et sundere alternativ.

Bio Sculpture Gel er fri for mange skadelige stoffer, herunder 100% fri for formaldehyd og toluen, to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geleer. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der ikke er ubehagelig lugt eller dampe og ingen skader på din naturlige negl. Det er desuden vegansk og ikke testet på dyr.

Behandlingstid ca. 30/45 min.

OBS husk at fjerne neglelak/gel-lak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette

Hel farve
275,00 kr.

Fransk kant
325,00 kr.

Aftagning af neglelak/gel-lak

Fjern selv din lak hjemmefra eller HUSK at booke ekstra tid til dette

Neglelakfjernelse i forbindelse med fodbehandling

50,00 kr.

Gel-lak fjernelse i forbindelse med fodbehandling

100,00 kr.

Gel-lak fjernelse uden fodbehandling

150,00 kr.

Delbehandling - Førstehjælp til dine fødder

Behandling af et enkelt problem som fx fjernelse af ligtorn, en nedgroet negl eller lignende, der giver smerte. Ønsker du lindring her og nu, kan du vælge denne lille behandling.

Uden fodbehandling.

Behandlingstid ca. 15-20 min.

200,00 kr.

Bøjlebehandling - Hurtig og effektiv lindring

Nedgroede neglen (indgroede eller indrullede negle) kan behandles med bøjle. Bøjlens formål er at løfte neglen fra siderne og rette den op, så neglen ikke genere og trykker i siderne. Vi bruger Onyfix, som har Medical Device klassificering. Produktet formes på neglen og hærder i UV lampe - smertefrit og effektivt.

Behandlingstid ca. 20 min

Pr. negl
200,00 kr.

Vortebehandling - Bekæmp vorterne enkel, effektivt og smertefrit

Velegnet til alle, også børn (over 2 år). Vortevævet beskæres og behandles herefter med enten Silverin sticks, Verrutop eller fryses med Cryopen. Oftest skal behandlingen gentages efter 7-14 dage. Antallet af behandlinger variere.

Prisen er gældende for op til 3 vorter, ved flere vorter aftales prisen individuelt. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for vurdering/tilbud.

Fodvorter er en virusinfektion forårsaget af HPV-virus, som er meget smitsom - dog uskadelig. Har du først fået en, er der stor sandsynlighed for, at du smitter dig selv og andre. Bekæmp vorterne, og vær med til at mindske risikoen for spredning mellem familiemedlemmer, i skolen, sportshallen mv.

Behandlingstid ca. 20 min.

Pr. gang
250,00 kr.

Opbygning af tånegl

Er du en af de uheldige, der har beskadiget din tånegl efter et traume (slag/stød) eller fået den ødelagt grundet sygdom i neglen fx svamp el psoriasis, så er der hjælp at hente.

De fleste negle kan opbygges, hvis du har en lille neglerest tilbage på tåen. Neglen bygges op i gel, som hærder i UV lys. Det er muligt at bruge neglelak el gel-lak ovenpå din nye negl.

Ved at opbygge en ny negl kan huden og fedtpuden hjælpes bedre på plads, mens din egen naturlige negl vokser frem igen, og afhjælpe yderligere skader. Dog vil denne behandling ikke kurerer nogen form for sygdomme.

I gennemsnit holder en negleopbygning ca. 6 uger, op til flere måneder. Behandlingens varighed vil derfor være variabel og afhængig, af hvor meget neglen skal forny sig.

Det er vigtigt, at man passer godt på den kunstige negl og ikke udsætter den for unødig meget tryk, pres og stød samt længerevarende fodbad/ophold i vand i lang tid. Jo bedre du passer på den, jo længere holder den.

OBS: Denne behandling kan også bestilles som tilvalg til din fodbehandling. Prisen er her pr. storetånegl 175 kr og 100 kr. pr. øvrig negl. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for vurdering/tilbud.

Storetånegl pr. negl
350,00 kr.

Øvrige negle pr. negl
200,00 kr.

Paraffin behandling af hænder - ifm. fodbehandling

Behandlingen er skøn i forbindelse med en fodbehandling, hvor du sidder og slapper af i stolen.

Hænderne påføres en fed og nærende creme. Herefter dyppes de i den varme paraffin og pakkes ind i plast og frotté handsker – der slappes af i ca. 10 min. inden paraffinen fjernes igen.

Denne paraffin behandling har til formål at opretholde fugtbalancen i huden samt gøre den blød og smidig. Derfor er en paraffinbehandling særdeles velegnet til bl.a. tørre og ru hænder. Samtidig kan behandlingen have en gavnlig og lindrende effekt på fx gigt og ledsmerter.

175,00 kr.

Det er nemt at bestille tid. Book online eller ring på tlf: 27 47 00 74

 

Betaling: Du kan betale med kontanter eller MobilePay i klinikken.

 

Afbud:

Skulle du blive forsinket eller forhindret i at møde op til din aftale, kan du altid afmelde eller flytte din tid til behandling online op til 12 timer før, du skal være her.
Eller du kan sende en sms eller ringe afbud senest kl. 9.00 på dagen for din behandling.

Hvis du udebliver fra din aftale uden at melde afbud, vil du blive pålagt at betale det fulde beløb for den pågældende behandling.

Afbud SKAL ske på online el pr. telefon.

 

Helbredstillæg

Har du fået bevilget udvidet helbredstillæg, kan du få refunderet op til 85% af prisen for en fodbehandling.

Er du pensionist el førtidspensionist, kan du søge om udvidet helbredstillæg af kommunen. Det afhænger af en række forhold som kommunen vurderer ud fra lov om social pension, herunder formue og indtægt. Du kan læse mere om helbredstillæg, og hvordan du søger på borger.dk

Jeg har også kompetencer til at behandle diabetes -og gigtpatienter, dog ydes der ikke tilskud fra Sygeforsikring Danmark eller tilskud til lægehenviste behandlinger.

Hvis du er i tvivl, så kan du altid ringe på tlf: 27 47 00 74 og høre nærmere.