behandlinger

Behandlinger & Priser

Basis fodbehandling - Få glade fødder og bliv godt gående

En fodbehandling er individuel og planlægges ud fra den enkeltes fodstatus. Du får altid først et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne, mens du kan læne dig tilbage og slappe af eller læse i et blad og nyde noget godt at drikke. Herefter beskæres den hårde hud samt eventuelle hælrevner og ligtorne.

Neglene klippes, slibes i form, renses grundigt op og evt. nedgroet og fortykket negle afhjælpes. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie, og fødderne får en let og afstressende massage samt plejende creme. Vejledning er en naturlig del af behandlingen.

375,00 kr.

Lille fodbehandling - Vælg mellem neglebehandling eller beskæring af hård hud.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad, der blødgør og plejer fødderne. Herefter klippes neglene og slibes i form ELLER den hårde hud beskæres. Afslutningsvis behandles med nærende negleolie samt cremepleje.

Overstiger behandlingstiden 30 min vil prisen være 375 kr.

200,00 kr.

Børne Fodbehandling (op til 12 år) - Fodpleje og velvære er også for små fødder

Børn kan også have brug for en fodbehandling. Det er en god måde at vænne dem til at pleje og behandle deres fødder til glæde og gavn gennem livet. Desuden kan en fejlstilling el lidelse opdages i tide. Fx fodvorter, hård hud, nedgroede negle mv.

Behandlingen starter med et dejligt fodbad og barnet tilbydes en forfriskning, mens vi sammen snakker om, hvad der skal ske, og hvilke ønsker I måtte have. Fødderne tørres og undersøges stille og roligt. Måske klippes og slibes neglene i form, hvis barnet er med på det. Er der andet behandlingskrævende aftaler vi undervejs, hvad jeg gør. Afslutningsvis får fødderne en let og afstressende massage samt plejende creme.

200,00 kr.

Luksus fodbehandling med paraffin - Til dig der ønsker velvære, blød og smidig hud

Efter en skøn fodbehandling, kan du se frem til en let og afstressende fodmassage samt nærende negleolie og creme. Herefter dyppes fødderne i den varme paraffin og pakkes ind i plast og frotté sokker – der slappes af i ca. 10 min. inden paraffinen fjernes igen. Denne paraffin behandling har til formål at opretholde fugtbalancen i huden samt gøre den blød og smidig. Derfor er en paraffinbehandling særdeles velegnet til bl.a. tør, revnet og sprækket hud.

Samtidig kan behandlingen have en gavnlig og lindrende effekt på fx gigt og ledsmerter, kolde fødder, nedsat blodcirkulation samt eksemer og psoriasis.

NB udføres ikke på fødder med svamp, fodvorter el åbne sår

475,00 kr.

Luksus Fodbehandling med peeling og massage - Til dig der ønsker glade fødder, velvære og forkælelse

Din behandling begynder med en lækker peeling af dine fødder, hvor huden både eksfolieres og plejes på samme tid. Efterfulgt af et dejligt afslappende fodbad inden selve fodbehandlingen med alt som afhjælper dine evt. problemer og gør dine fødder glade.

Efter fodbehandlingen kan du se frem til en dejlig og afstressende massage af fødderne, som ud over at give dig ren velvære også blødgør og afspænder muskulaturen. I fødder og ben sidder mange punkter, som har forbindelse til andre dele af kroppen. Massagen virker derfor på hele din krop, og du vil efter behandlingen føle dig mindre anspændt og mere afslappet.

475,00 kr.

Lakering af tånegle med alm. neglelak - få flotte og smukke negle i et væld af farver

Lakering af tånegle i forbindelse med fodbehandling. Jeg anvender CND Vinylux eller Biosculpture Gemini, som begge er en kvalitetssikker neglelak. For at opnå den bedste holdbarhed afslutter jeg med Topcoat. Der bruges en ny lak hver gang, og du får den resterende lak med hjem.

Husk åbne sko til turen hjem, da lakken først er gennemhærdet efter 4-6 timer.

OBS husk at fjerne neglelak/gellak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette.

Hel farve
175,00 kr.

Lakering af tånegle med Gel-lak - få flotte, smukke og stærke negle i flotte farver

Lakering af tånegle med gel-lak i forbindelse med fodbehandling. Jeg anvender Bio Sculpture Gel, som er den ORGINALE gel til at påføre permanent farve på neglene. Det er en stærk, åndbar og fleksible gele, der bevæger sig med neglene og beskytter dem, så de kan vokse uden at knække. Det er en glansfuld og meget holdbar gel-lak, der holder mange uger. Geleen tørrer øjeblikkeligt under UV/LED lampe og ændre sig derefter ikke.

Bio Sculpture Gel - Et sundere alternativ

Bio Sculpture Gel er 100% fri for formaldehyd og toluen, to ingredienser, der er almindeligt forekommende i akryl formler og andre negle geleer. Fraværet af disse to kemikalier betyder, at der ikke er ubehagelig lugt eller dampe og ingen skader på din naturlige negl.

OBS husk at fjerne neglelak/gellak hjemmefra eller bestil ekstra tid til dette

Hel farve
250,00 kr.

Fransk kant
300,00 kr.

Aftagning af neglelak/gel-lak

Fjern selv din lak hjemmefra eller HUSK at booke ekstra tid til dette

Neglelakfjernelse i forbindelse med fodbehandling

25,00 kr.

Gel-lak fjernelse i forbindelse med fodbehandling

75,00 kr.

Gel-lak fjernelse uden fodbehandling

150,00 kr.

Delbehandling - Førstehjælp til dine fødder

Behandling af et enkelt problem som fx fjernelse af ligtorn eller lignende, der giver smerte. Ønsker du lindring her og nu, kan du vælge denne lille behandling. Der afsluttes med negleolie og cremepleje. Uden fodbehandling.

Overstiger behandlingstiden 30 min vil prisen være 375 kr.

200,00 kr.

Bøjlebehandling - Hurtig og effektiv lindring

Nedgroede negle kan behandles med bøjle. Bøjlens formål er at løfte neglen fra siderne og rette den op, så neglen ikke genere og trykker i siderne. Jeg bruger BS-bøjlesystem, som er en lille klar plastbøjle med en fjedrende effekt. Bøjlen på limes neglen, smertefrit og effektivt.

Pr. negl
200,00 kr.

Vortebehandling - Bekæmp vorterne enkel, effektivt og smertefrit

Velegnet til alle, også børn (over 2 år). Vortevævet beskæres og behandles herefter med Verrutop. Behandlingen gentages efter 7-14 dage. Antallet af behandlinger kan varier.

Verrutop, virker ved at udtørre vortevævet. Det er vigtigt for at optimere udtørringsprocessen af vorten, at du derhjemme afspritter huden 2 gange dagligt. Der medfølger renseservietter.

Fodvorter er en virusinfektion forårsaget af HPV-virus, som er meget smitsom - dog uskadelig. Har du først fået en, er der stor sandsynlighed for, at du smitter dig selv og andre. Bekæmp vorterne, og vær med til at mindske risikoen for spredning mellem familiemedlemmer, i skolen, sportshallen mv.

Pr. gang
250,00 kr.

Opbygning af tånegl

Er du en af de uheldige, der har beskadiget din tånegl efter et traume (slag/stød) eller fået den ødelagt grundet sygdom i neglen fx svamp el psoriasis, så er der hjælp at hente.

De fleste negle kan opbygges, hvis du har en lille neglerest tilbage på tåen. Neglen bygges op i gel, som hærder i UV lys. Det er muligt at bruge neglelak ovenpå din nye negl.

Ved at opbygge en ny negl kan huden og fedtpuden hjælpes bedre på plads, mens din egen naturlige negl vokser frem igen, og afhjælpe yderligere skader. Dog vil denne behandling ikke kurerer nogen form for sygdomme.

I gennemsnit holder en negleopbygning ca. 6 uger, op til flere måneder. Behandlingens varighed vil derfor være variabel og afhængig, af hvor meget neglen skal forny sig.

Det er vigtigt, at man passer godt på den kunstige negl og ikke udsætter den for unødig meget tryk, pres og stød samt længerevarende fodbad/ophold i vand i lang tid. Jo bedre du passer på den, jo længere holder den.

Storetånegl pr. negl
250,00 kr.

Øvrige negle pr. negl
150,00 kr.

Paraffin behandling af hænder eller fødder - ifm. fodbehandling

Efter din behandling kan du se frem til en let og afstressende massage, hvor fødderne/hænderne smøres ind i nærende creme. Herefter dyppes hænderne/fødderne i den varme paraffin og pakkes ind i plast og frotté sokker/handsker – der slappes af i ca. 10 min. inden paraffinen fjernes igen.

Denne paraffin behandling har til formål at opretholde fugtbalancen i huden samt gøre den blød og smidig. Derfor er en paraffinbehandling særdeles velegnet til bl.a. tør, revnet og sprækket hud. Samtidig kan behandlingen have en gavnlig og lindrende effekt på fx gigt og ledsmerter, kolde fødder, nedsat blodcirkulation samt eksemer og psoriasis.

125,00 kr.

Det er nemt at bestille tid. Book online eller ring på tlf: 27 47 00 74
Betaling: Du kan betale med kontanter eller MobilePay i klinikken

Afbud:
Skulle du blive forsinket eller forhindret i at møde op til din aftale, kan du altid afmelde eller flytte din tid til behandling online op til 12 timer før, du skal være her.
Eller du kan ringe afbud senest mellem kl. 8.00-9.00 på dagen før din behandling.

Hvis du udebliver fra din aftale uden at melde afbud vil du blive pålagt et gebyr på 250 kr.
Afbud SKAL ske online el pr. telefon.

Helbredstillæg

Har du fået bevilget udvidet helbredstillæg, kan du få refunderet op til 85% af prisen for en fodbehandling.

Er du pensionist el førtidspensionist, kan du søge om udvidet helbredstillæg af kommunen. Det afhænger af en række forhold som kommunen vurderer ud fra lov om social pension, herunder formue og indtægt. Du kan læse mere om helbredstillæg, og hvordan du søger på borger.dk

Jeg har også kompetencer til at behandle diabetes -og gigtpatienter, dog ydes der ikke tilskud fra Sygeforsikring Danmark eller tilskud til lægehenviste behandlinger.

Hvis du er i tvivl, så kan du altid ringe på tlf: 27 47 00 74 og høre nærmere.